1000 medarbejdere skal fyres i Novo

Novo meldte tidligere på ugen ud, at der ikke kommer til at være vækst i virksomheden de næste to år. Nu kommer der endnu en melding: 1000 medarbejdere skal fyres. Se http://www.pju.dk/alle-konferencer/temadag-om-ansaettelsesophoer.html

De 500 ud af de 1000 medarbejdere, der skal fyres, kommer til at være danske medarbejdere i koncernen. Det bliver først og fremmest forsknings- og udviklingsområderne samt stabsfunktioner i hovedkvarteret, der forventes at ramme de voldsomme nedskæringer i Novo.

Nedskæringerne kommer som følge af blandt andet et amerikansk marked, der ikke har investeret som forventet i Novo, samt at der er en ny konkurrencesituation på førnævnte marked, som stiller Novo i en helt ny position. Lars Rebien Sørensen, adm. direktør i Novo, udtaler i en fondsbørsmeddelelse, at nedskæringerne er dybt beklagelige, og at de er kede af at skulle skille sig af med så dygtige medarbejdere. Dog fremhæver han, at det har været en nødvendighed at prioritere på følgende vis, for at udgifter og indtægter kunne hænge sammen.

Børsen, 29. september 2016

Hvordan afskediger man medarbejdere på bedst mulig vis? Læs mere her http://www.probana.com/mch.ASP

Kommentarer

kommentarer

About The Author