25% af alle nytårsforsæt holder kun en uge

I erhvervslivet kan det være vigtigt at sætte sig mål for, hvordan og hvor man gerne vil blive bedre. En mere åben tilgang til verden er ofte en forudsætning for at kunne opnå nye erfaringer. Derfor kan nytårsforsættene være en glimrende måde at sætte os selv mål eller delmål for, hvad vi gerne vil opnå med os selv i det kommende år.
Et nytårsforsæt, i erhvervsmæssig forstand, kunne være at sætte sig et mål, der hedder: ”jeg vil gerne opnå fremgang og udvikle mig selv som medarbejder, samtidig med at jeg ikke kører mig selv helt ned psykisk i jagten på at forbedre mig” Hvis man vil opnå sit nytårsforsæt og være på forkant med uventede hændelser, er det en god idé at opnå vigtig erhvervsmæssig faglighed gennem kurser eller uddannelser.
Et kursus der virker kompetenceforbedrende, vil klæde enhver godt på til at kunne imødekomme de stigende forventninger. Nye redskaber og opdateret know-how vil give medarbejderen et boost i selvtilliden og flytte dem et skridt foran, hvilket vil styrke firmaet internt og eksternt. Nytårsforsæt er ikke umulige at opnå, men de kræver motivation og planlægning.
Du kan nu deltage i “Motivationsdagen – Verdens bedste arbejdsdag” arrangeret af Institut for Personaleudvikling, hvor du kan lære hvordan du giver dig og dine kollegaer inspiration til øget motivation og energi.
Tilbudspris: 3.500,- (normalpris 4.500,-)
Er i 3 deltagere tilbydes en pakkepris på i alt 12.000,-
Alle priser er ekskl. moms og inkludere fuld forplejning, undervisningsmateriale samt diplom.

Anfør venligst rabatkoden: “MOTIVATION2016″ i kommentarfeltet ved tilmelding

Priserne gælder ved tilmelding inden onsdag d. 30. december kl. 16.00.

Der er et begrænset antal plaser, derfor gælder først-til-mølle princippet.
Kontakt os for en uforpligtende samtale på telefon +45 33 13 58 00

– Følg HR Forum på Facebook – se https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg HR Forum på Linkedin – se www.linkedin.com/company/hr-forum-aps
- Følg HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser

Kommentarer

kommentarer

About The Author