Bliv bedre til de økonomiske begreber

For en virksomhed er det vigtigt, at dens medarbejdere, der i dagligdagen arbejder med virksomhedens interne regnskab og budget, har helt styr på alle de økonomiske begreber.
Det interne regnskab er virksomhedens redskab til opfølgning og styring af driften. I modsætning til det eksterne regnskab, er der ikke nogle lovmæssige krav til det interne regnskab. Både indhold og præsentation skal derfor bare tilpasses virksomhedens behov og fokusområder. Virksomhedens interne regnskab er et omkostningsredskab og fungerer som et ledelsesregnskab, der udgør en betydelig del af økonomistyringen. Læs mere her!

Vil du gerne have styr på alle begreberne og lære, hvordan man økonomisk håndterer og dokumenterer de eventuelle økonomiske konsekvenser af arbejdsdagen? Så vær med når PUK Finans inviterer dig, dine kolleger og dit netværk til konferencen ”Det interne regnskab og budgettering”. Konferencen sætter fokus på de grundlæggende økonomiske forhold og sammenhænge i virksomheden samt virksomhedens overordnede mål og handlingsplaner.

Konferencen bliver afholdt d. 15. september 2015 i København samt d. 22. september i Århus.

Deltagerpris: kr. 2.999 (normalpris kr. 3.800).
Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000 ekskl. moms (spar kr. 9.000).

Anfør rabatkoden ”REGNSKAB&BUDGETTERING” i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til pukfinans@pukfinans.dk

Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen!

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author