Bliv inspireret hos Lego

Som leder handler det om at prioritere mennesker foran maskiner og processer, når man skal udvikle sin ledelse i en verden der er i store forandringer. Dette ser de ud til at have forstået hos Lego. Læs mere om forandringsledelse

Et godt eksempel på god forandringsledelse er ifølge Ekspert hos Boston Consulting Group, Jim Hemerling, hos danske Lego. De er gode til at følge med den teknologiske udvikling, mener han.

”Ledere venter ofte for længe med at agere. Resultatet bliver, at alle handlinger kommer til at foregå i krisetilstand,” advarer Hemerling.

Han opfordrer også ledere til at gribe fat i dybereliggende mål, når det gælder om at lede og motivere de ansatte gennem en forandringsproces. Dette mener han især at Lego har udført på en meget effektiv måde.

”De har gennemgået en række transformationer. Men ledestjernen, som har forbundet dem alle, har været Legos stærke formål: at inspirere og udvikle morgendagens bygningskonstruktører,” siger Jim Hemerling.

Det er ikke altid nemt at føre en virksomhed upåvirket gennem en forandringsledelse. Derfor er det vigtigt at man som leder, sørger for at være godt forberedt, inden man indfører for mange forandringer på arbejdspladsen.

Læs mere om forandringsledelse her.

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author