Bliv klædt på til at planlægge, lede og styre projekter

Styrk dine kompetencer med en MasterClass i Projektledelse og øg din værdi på arbejdsmarkedet. Hos PROBANA tilbyder vi uddannelser til alle der ønsker at være på forkant med erhvervslivets udvikling, og tilbyder fleksible uddannelsesforløb i enten København, Odense, Århus og Ålborg. Læs mere her.

En MasterClass i Projektledelse er for dig, der ønsker at blive klædt på til at planlægge, lede og styre projekter. Over seks moduler får du en grundig indføring i de mange forskellige aspekter af projektledelse og opnår konkrete værktøjer til at kunne gennemføre effektive projekter.

Uddannelsen er baseret på e-learning kombineret med seks kursusdage samt en afsluttende eksamen. Ved at kombinere online og offline læring, har vi skabt et fleksibelt uddannelsesforløb, der sikrer, at du kan tilrettelægge uddannelsen efter dine behov.

Uddannelsen består af følgende moduler:
Modul 1 – Projektlederens DNA
Modul 2 – Projektledelse og teambuilding
Modul 3 – Projektledelse og –kommunikation
Modul 4 – IPMA – Projektledelse
Modul 5 – Resultatorienteret projektledelse
Modul 6 – Lean projektledelse

Du kan læse mere om uddannelsen og dens indhold på http://www.probana.com/projektleder.asp.

Tilmelding

Uddannelsen tilbydes for kr. 35.000,- ex moms. Prisen inkluderer seks kursusdage med forplejning, adgang til online platform med e-learning, personligt feedback og dybdegående undervisningsmateriale.

Ønsker du at deltage, skal tilmelding ske på tlf. 45 76 58 56, mail information@probana.com eller online.

Læs mere og tilmeld dig på http://www.probana.com/projektleder.asp.

Kommentarer

kommentarer

About The Author