Bliv klar til bestyrelsesarbejde

De seneste år er der blevet øget fokus på danske bestyrelser, der er således en række krav til sammensætning og kvalifikationer.

Det er et lovkrav, at aktieselskaber mindst har 3 generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer, og derudover opstilles en række kompetencekrav. Eksempelvis bør hvert medlem have omfattende indsigt i generelle erhvervsforhold, høj forretningsmoral og loyalitet over for virksomheden. Herudover kan der alt efter virksomhed være specielle nødvendige og ønskelige kvalifikationer.

PROBANAs MasterClass i Bestyrelsesarbejde går i dybden med alle de vigtige kompetencer og giver en fuld indsigt, der forbedrer dine kompetencer i økonomi, jura, strategi, netværk og meget mere. Tilmeld dig i dag og få uddannelsen til halv pris for bare 17.500 kr. ex moms (normalpris 35.000 kr. ex moms).

Tilmelding dig direkte på http://www.probana.com/mcb.asp ved at anføre rabatkoden: “17PROBANA” i kommentarfeltet eller direkte på tlf. 45 76 58 56 eller mail information@probana.com. Læs mere om MasterClass i Bestyrelsesarbejde her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum
– Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author