Bliv udrustet som arbejdsmiljøkonsulent hos Probana

Uddannelsen er godkendt af både Arbejdstilsynet og Danmarks Evalueringsinstitut.

Dårligt psykisk arbejdsmiljø stigende problemer inden for alle brancher og medarbejdergrupper. Undersøgelser viser f.eks. at 3 ud af 4 medarbejdere er stressede, halvdelen af alle HK’ere har svært ved at få arbejdsliv og familieliv til at hænge sammen, og 12% af alle DJØF medlemmer forlader deres job på grund af mobning. Det er derfor afgørende at virksomhederne, både af hensyn til medarbejdernes ve og vel, men også i forhold til den økonomiske bundlinje, beslutter at gøre noget ekstra ud af det psykiske arbejdsmiljø.

Probana Business School er en af de få kursusudbydere som er evalueret og godkendt af både Arbejdstilsynet og Danmarks Evalueringsinstitut til at udbyde den netbaserede, lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Uddannelsen omfatter alle vigtige aspekter omkring arbejdsmiljø, men også undervisning i HR, kommunikation, psykologi og stresshåndtering. Arbejdsmiljøuddannelsen fra Probana sætter dermed nye standarder indenfor læring og uddannelse for sikkerhedsrepræsentanter, men også i høj grad for HR folk.

Uddannelsen består af to moduler, der er baseret på e-learning kombineret med en kursusdag efter hvert modul. Ved at kombinere online og offline læring, har vi skabt et fleksibelt uddannelsesforløb, der sikrer, at du kan tilrettelægge uddannelsen efter dine behov.

Læs mere om uddannelsen her.

 

NÆSTE OPSTART I KØBENHAVN I APRIL – KURSUSDAGE

Modul 1 – Arbejdsmiljøorganisationen
Hvor: Sankt Annæ Plads, København – 25. april 2016, kl. 9-15.30

Modul 2 – Arbejdsmiljø i hverdagen
Hvor: Sankt Annæ Plads, København – 25. maj 2016, kl. 9-15.30

Deltagerprisen er kr. 7.500,- ex moms. Prisen inkluderer to kursusdage med forplejning, adgang til online platform med e-learning, personligt feedback og dybdegående undervisningsmateriale.

Tilmeld uddannelsen på www.probana.com/smk_lau.asp eller direkte på tlf. 45 76 58 56.

 

Kommentarer

kommentarer

About The Author