Brug Outlook optimalt og undgå spildtid

Du kender med garanti situationen: Er mailen jeg sendte blevet besvaret? Hvor blev den af? Hvad tid var det møde nu? Hvornår er det nu, at der er deadline? Det er vigtigere end du tror at holde sig opdateret på dit mailsystem. Læs mere her!
Størstedelen af mennesker i erhvervslivet har kendskab til Office-pakken. Primært alle virksomheder benytter sig af pakken, men desværre er det kun de færreste, der faktisk ved, hvordan de opnår det fulde udbytte. Undgå at spilde tiden i programmet når PUK Finans, i samarbejde med nogle af de dygtigste og mest kompetente Microsoft certificerede instruktører, inviterer dig, dine kolleger og dit netværk til konferencen ”Outlook kursus – effektiv brug og organisering”.
Formålet med kurset er at sikre dig en hurtigere og mere effektiv dagligdag ved brugen af Outlook. Du vil lære Outlook’s mange muligheder og funktioner og få de rette retningslinjer til at implementere et simpelt men effektivt system.
Konferencen bliver afholdt d. 15. september 2015 i København samt d. 22. september i Århus.
Deltagerpris: kr. 2.999 (normalpris kr. 3.800).
Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000 ekskl. moms (spar kr. 9.000).
Anfør rabatkoden ”HR-OUTLOOK” i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til pukfinans@pukfinans.dk
Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen!

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.

Kommentarer

kommentarer

About The Author