Brug psykologi i virksomheder

Tendenser i markedet flytter lederes og HR-afdelingers fokus til at omhandle bløde værdier i virksomheder og dermed fokusere på medarbejderne. Det stiller krav og forventninger til ledere og HR-afdelinger om at håndtere situationer, og løse interne udfordringer i forhold til forandring, følelser og HRM.

Flere HR–afdelinger sætter fokus på tilfredshed blandt medarbejdere, arbejdsbetingelser, motivation, og hvordan samarbejde kan forbedres. Udviklingen værdsættes af medarbejdere som yder mere og har mindre risiko for at brænde ud.

Erhvervspsykologi er dog et relativt nyt område, som kræver kompetencer og viden for at gennemføre for at opnå de strategiske målsætninger. Uanset hvordan en virksomhed vælger at implementere medarbejderorienterede tiltag, er det både nødvendigt og vigtigt for organisationen. Videreuddannelsen er mere aktuel end nogensinde og skræddersyet til ledere og personaleansvarlige, som har interesse for erhvervspsykologiske områder.

Med en uddannelse i erhvervspsykologi bliver man i stand til at forstå de faktorer og parametre, som udvikler medarbejdere samt organisationer. Dermed bliver man i stand til at følge med forandringer i markedet og sætte fokus på virksomhedens vigtigste ressource – medarbejderne.

Effektive værktøjer til moderne virksomheder
Erhvervspsykologi-uddannelsen får deltagere grundig indsigt og forståelse for psykologi i virksomheder til at optimere virksomheden og med fokus på medarbejderne drive udvikling. Undervisningen sætter fokus på forandringer af organisationens output via målrettede, gennemtænkte HRM-strategier og på medarbejdernes adfærd i givne organisatoriske kontekster.

Med uddannelse i erhvervspsykologi bliver deltagere i stand til at identificere forskellige medarbejdertyper og opsætte optimale rammer for personlig udvikling. Deltagere bliver også i stand til at prioritere, strukturere og træne sine egne kommunikations- og samarbejdsevner.

Uddannelsen er et intensivt forløb, som varer omkring 3 måneder. Erhvervspsykologi-uddannelsen er baseret på e-learning, som kombineres med forelæsninger efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen efter hele forløbet.

Tilmeld dig uddannelsen for kr. 19.800 ,- ex moms).

For tilmelding kontakt venligst information@probana.com, telefon +45 45 76 58 58 eller online.

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her

Kommentarer

kommentarer

About The Author