Chefer mangler mål og frihed – det hæmmer vækst

I en undersøgelse fra Ledernes Hovedorganisation er både direktionsmedlemmer og chefer i tvivl om deres mål og succeskriterier – kun 40 procent er bevidste om deres præstationsmål. Derudover føler omtrent halvdelen af ledere, at de ikke har tilstrækkelig mandat til at træffe beslutninger.

»Det betyder, at der er uudnyttet potentiale og ledelseskraft, som ikke bliver bragt i spil. Det kan begrænse mulighederne for innovation og vækst. Hvis der er usikkerhed hos lederne, opstår der et vacuum, hvor meget kan blive tabt på gulvet, og medarbejderne ikke får en klar retning fra deres chef,« siger Niels Henriksen, rådgivningschef hos Lederne, ifølge Berlingske Business.

En god ledelse er essentiel for, at danske virksomheder kan få succes og skabe resultater i markedets vilkår. Derfor er der brug for, at ledere påtager sig ansvaret og opmuntrer mellemledere og ansatte på bedst mulig måde. Væksten ligger i inspirerede medarbejdere og innovativt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere er passionerede og yder deres bedste. Læs med her http://www.probana.com/dip.asp

Tilmeld dig en Mini MBA hos Probana og start dit karrierespring i dag. Lige nu tilbydes uddannelsen for kr. 20.000 ex moms. Tilmeld dig i dag på mail information@probana.com, telefon 45 76 58 56 eller online ved at anføre “HRNEWS”.

Kommentarer

kommentarer

About The Author