Chefsekretærens rolle er i rivende udvikling

Nye betingelser i arbejdet har medført, at chefsekretærer efterhånden står over for ganske nye udfordringer og ansvarsområder, og således kræver det nye og særlige egenskaber at varetage rollen som chefsekretær. Det er efterhånden ikke ved siden af at sidestille denne rolle med en mellemlederrolle, men imidlertid er det de færreste, der ved, hvad det indebærer at have det ledelsesansvar, der følger med.

PUK Healthcare har nu fornøjelsen af at udbyde en givende og aktuel ‘chefsekretæruddannelse’, hvor nogle af landets førende eksperter inden for området bl.a. vil give en dybtgående indsigt i, hvad ledelse er, hvad det indebærer, og hvilke krav der stilles hertil. Uddannelsens formål er at udstyre deltagerne med viden samt konkrete værktøjer, der kan anvendes i en travl og hektisk hverdag, og således er formålet at styrke deltagernes faglige kompetencer til fordel for både virksomheden og de deltagende selv. Uddannelsen henvender sig til chefsekretærer og mellemledere samt assistenter, direktionssekretærer, sekretariatsledere, fuldmægtige, sagsbehandlere eller koordinatorer i stabsfunktioner. Læs meget mere om uddannelsen her og tilmeld dig allerede i dag.

Tilbudspris: kr. 16.800 (normalpris kr. 19.800). Alle priser er ekskl. moms.

Anfør rabatkoden ‘HR-CHEFSEKRETÆR’ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til puk@puk.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author