De sande ledere

Du kender fornemmelsen. Elevatordørene lukker sig bag dig, og du er pludselig alene med en person, som du længe har ønsket at tale med. Se http://www.probana.com/dip.asp

Hvordan bryder du isen, og hvordan gør du et godt indtryk? Jeg er ofte blevet opfordret til at skrive en 20 sekunder lang “elevatortale”, der hurtigt beskriver, hvad jeg laver, men jeg har altid nægtet. Mit argument er, at hvis travle folk insisterer på at få al deres viden i 20-sekunders lydbidder, er det usandsynligt, at de vil være åbne for den slags dybe samtaler, som dagsordenen om bæredygtighed kræver.

Men hvis jeg alligevel skulle blive presset til at gøre det, ville jeg sige, at jeg er for en virksomhed, hvad et stykke sand eller grus er for en østers. Hvis ikke jeg bliver spyttet ud med det samme, kan jeg blive kernen, omkring hvilken virksomheden kan skabe ny visdom – ligesom perler kan skabes i visse bløddyr. En forretningsmand har beskrevet det sådan, at Volans bringer “konstruktivt ubehag” ind i bestyrelseslokalet.

Læs mere om ledelse her.

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum
– Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
– Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
– Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author