Det handler ikke om køn, men kompetencer

Statistikker viser et klart undertal af kvinder på de øverste topposter verden over. Det er mændene, som dominerer denne arena og dette har før i tiden ikke været til debat. Dog er der med tiden kommet flere og flere veluddannede kvinder og ligeledes mere og mere fokus på mangfoldighedsledelse. Mangfoldighed på arbejdsmarkedet har vist sig at kunne styrke konkurrenceevnen. Det er væsentligt for kreativitet og innovation og når der bringes forskellige kompetencer og talenter i spil, er der større mulighed for at opnå succes. For at blive succesfuld i erhvervslivet, handler det ikke om, om du er kvinde eller mand. Det handler om kvaliteter og kompetencer og det handler om at turde tage chancer og brænde igennem med det, man ønsker. Læs meget mere om kvinder og karriere via linket.

Institut for Personaleudvikling sætter, i samarbejde med succesfulde kvinder fra det danske erhvervsliv, fokus på kvinder og karriere. Dagens oplægsholdere er Trine Panum Kjeldsen (tidligere succesfuld TV2-vært og nu kunstmaler med eget galleri), Ulla Nyemann (stifter af Communication A/S og Gazelle prismodtager), Birgit Aaby (Stifter og ejer af Combi Service A/S) og Lisa Herold Ferbing (Direktør i Djøf). De vil give dig et inspirerende og lærerigt indblik i deres erfaringer fra erhvervslivet, og hvordan man som virksomhed kan drage fordele af kvinder i virksomheden.

Deltagerpris: kr. 2.999 (normalpris kr. 3.800). Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000. ekskl. Moms (spar kr. 9.000). Anfør rabatkoden ‘HR-KVINDEROGKARRIERE’ i kommentarfeltet ved tilmelding.

Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til ifp@ifp.dk.

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author