DI’s topmøde: Transforming Denmark – Winning the Future

Ifølge toppen af dansk erhvervsliv, der i tirsdags havde sat hinanden i stævne i Operaen på Holmen til årets topmøde i Dansk Industri, er der mange ting at være bekymret for i fremtidens Danmark, men robotter og ny teknologi er ikke én af dem. Læs mere om mulighederne for efteruddannelse her http://www.probana.com/akursuskatalog.asp

Temaet for årets topmøde var ”Transforming Denmark – Winning the Future”, og det handlede netop om, hvordan politikere og erhvervsfolk på bedst mulig vis griber de nye muligheder og udfordringer, som den teknologiske udvikling og globaliseringen giver.
Både toppolitikere og erhvervsledere viste mange bekymringer, herunder bekymring for rammerne for fremtidig vækst i 2025-planen og behovet for at få taget livtag med den opblomstrende nationalisme i EU og protektionisme over hele verdenen. Blandt bekymringerne fandt man imidlertid ikke frygten for den nye teknologi med digitalisering, robotters indtog, automatisering og voksende brug af kunstig intelligens – tværtimod. Erhvervsfolk og politikere betragter nemlig ikke den nye teknologi som en fare, men derimod som en mulighed. Det kræver dog, at virksomhederne påtager sig opgaven med at uddanne og efteruddanne deres nuværende og kommende medarbejdere i livslange læringsforløb samt at Danmark forsætter med at have et sikkerhedsnet i form af ordentlige forhold for ledige med mulighed for en rimelig kontakthjælp.
Berlingske 28. september 2016, business, side 6.
Læs mere om mulighederne for efteruddannelse her http://www.probana.com/akursuskatalog.asp

Kommentarer

kommentarer

About The Author