Dom over tre chefer i SKAT

Efter tre chefer fra SKAT blev hjemsendt efter kritisk rapport fra Rigsrevisionen, er det op til en dommer at afgøre, om de kan stilles til ansvar. Der bliver nu igangsat tjenesteligt forhør af de tre chefer i forbindelse med deres roller i skandalen vedrørende svindel med udbytteskat.

De tre chefer – en direktør og to underdirektør er for nu hjemsendte, og den ene underdirektør har allerede lavet en aftale med SKAT om at forlade SKAT, udtaler deres presseafdeling. Den tidligere inddrivelsesdirektør, Jens Sørensen, er dog ifølge Berlinske allerede blevet antaget til at være chef for et nyt HR-kontor i Aalborg. Dog er det stadig uklart, om sagen vil få konsekvenser for Jens Sørensens muligheder for et comeback.

Advokat Peter Breum, der har kørt lignende sager for eksempelvis DJØF mener, at processen kan tage alt fra nogle dage til flere måneder – det er svært at sige. Dog tror han, det vil blive en længere proces, eftersom der er så omfattende materiale vedrørende sagen. Der skal nu formuleres en anklage mod cheferne, så de kan forberede sig på, hvad de skal forsvare sig mod. Sagen kan udmunde i forskellige sanktioner, herunder blandt andet advarsel, bøde eller fyring.

Jyllands-Posten, 25. februar 2016, erhverv, side 4

Læs mere om Personalejurauddannelsen her.

Ønsker du rådgivning til hvilket kursus og uddannelse, der passer bedst til dine behov – ring til os på telefon: 33 13 58 00.

– Følg HR Forum på Facebook – se https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg HR Forum på Linkedin – se www.linkedin.com/company/hr-forum-aps
- Følg HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser

Kommentarer

kommentarer

About The Author