Dyrk din indre kriger

En god leder er i harmoni med sig selv, mener den succesfulde hoteldirektør Jens Ole Ambjerg. Han har lavet sin egen lykke-tjekliste med syv konkrete indsatsområder.

Jeg er en del af en succes. En forretningssucces. Vi kan noget her i Horsens, som hele landet skæver til. Og det er jeg glad for og stolt af.« Sådan indleder hoteldirektør Jens Ole Ambjerg sin bog “Urkraft”. En bog om at leve sundt og stærkt og ikke falde i stressfælden, men være robust nok til at takle en hektisk hverdag og den modgang, som livet byder på. Om at bygge sig selv op i stedet for at nedbryde sig fysisk og psykisk. I hotel-og restaurationsbranchen, som han kommer fra, er udbrændthed en almindelig arbejdsskade, og mange dulmer en stresset hverdag med smøger, alkohol og fed mad. Mens han arbejdede på bogen, blev to af hans direktørkolleger i branchen sygemeldt med stress. Personligt har han valgt en livsstil, som ruster ham til jobbet. Og fordi han bygger sit liv og sin forretning på sunde værdier, giver arbejdet mening og fylder ham med tilfredsstillelse.

Sæt fokus på effektiv ledelse. Læs mere her

Ønsker du rådgivning til hvilket kursus og uddannelse, der passer bedst til dine behov – ring til os på telefon: 33 13 58 00.

– Følg HR Forum på Facebook – se https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg HR Forum på Linkedin – se www.linkedin.com/company/hr-forum-aps
- Følg HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser

Kommentarer

kommentarer

About The Author