Effektiv kommunikation

Når din kommunikation med andre går godt, tænker du ikke over det. Det føles let og ubesværet, og du får de oplysninger, du har brug for. Men hvad er det egentlig, du gør i de situationer, som får det til at fungere? I en verden, hvor forandringerne sker i et stadig højere tempo, er kravene til det enkelte menneske ekstremt høje. 

En grundig indsigt i de psykologiske faktorer for samspillet mellem mennesker og en viden om kommunikationens forskellige facetter er et godt udgangspunkt for at kunne håndtere en foranderlig hverdag i en konkurrencepræget verden. Dette gælder for sælgeren, der først må ”sælge sig selv”, lederen, der må opnå lydhørhed og accept af sine budskaber, og medarbejderen, der står direkte dialog med kunderne. Deltagere på MasterClass i Kommunikation – se http://www.probana.com/kom.asp – Får i dette forår ikke kun en unik guide til effektiv kommunikation, men de bliver undervist af landets bedste kommunikationseksperter.

Som deltager vil du blive bedre til at bruge dine personlige ressourcer optimalt i samspillet med andre. Du får kendskab til et ”sprog” vedrørende mennesker, deres forskellige personligheder og indbyrdes kommunikation, så du kan fremtræde og handle hensigtsmæssigt og professionelt. Målgruppe for uddannelsen Personaleansvarlige, ledere samt medarbejdere på alle niveauer, som ønsker indsigt i de psykologiske, og som ønsker værktøjer til forbedring af kommunikationen og samspillet mellem mennesker.

Læs med på http://www.probana.com/kom.asp

Kommentarer

kommentarer

About The Author