PROBANA, effektivitet og læring

Hurtigere. Mere effektivt. Smartere. Det er den dagsorden, som præger samfundet og arbejdsmarkedet i dag. Men mens finansministeren er i gang med at normalisere lærernes arbejdstid, er mange dele af erhvervslivet allerede meget længere fremme. Her har effektiviteten regeret i årevis.

Under den globale økonomiske krise er fokus på resultater og profit vokset. Det hele skal gå hurtigere, resultere i mere og være mere effektivt. På den enkelte arbejdsplads. Virksomheder imellem. Lande imellem.

 

Vi skal alle have mest ud af den tid, vi investerer. Hos PROBANA er det den virkelighed, man tager udgangspunkt i. PROBANA løfter kompetencerne hos hver enkelt leder, så han får nye og bedre redskaber til at lede virksomheden i en mere effektiv retning. Og det er derfor, PROBANA i dag er landets største private udbyder af lederuddannelser.

Hos PROBANA gør man, som man selv prædiker – PROBANAs uddannelser er i sig selv effektive. Undervisningen er en kombination af egen forberedelse foran computeren samt intensive kursusdage, hvor deltagerne står ansigt til ansigt med hinanden og inspirerende undervisere fra erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner. Læs med på http://www.probana.com/xl.asp

Den økonomiske krise har øget kravet til os alle. Også som uddannelsesvirksomhed bør man vide, at hvis en leder investerer tid hos os, så er der høje krav om, at vi bruger hvert minut effektivt. Derfor er en Mini MBA hos Probana ikke et flerårigt projekt til en kvart million kroner. Det er en målrettet og præcis uddannelse, der over 10 måneder med 20 timers arbejde om måneden giver praktiske redskaber, så den enkelte leder bliver bedre til alt lige fra håndtering af den vanskelige medarbejder til optimering af arbejdsgange.

Det er præcis dén effektive og målrettede uddannelse, der har fået mere end 4.000 ledere fra en række af Danmarks største og mest anerkendte virksomheder som AP Møller-Mærsk , Grundfos, Danfoss, KMD, Nordea, Danske Bank og Nationalbanken, til at vælge PROBANA, når de skal give deres ledere et løft. Læs nere om dette på http://minimba.dk

Der er ingen virksomheder, der kan undvære deres ledere i ugevis, fordi de skal på kursus, og der er ingen, der ønsker at benytte sig af lange og dyre uddannelsesprogrammer uden et præcist og fokuseret mål, der giver deltageren et konkret kompetenceløft. Hos PROBANA får virksomhederne value for money, og deres medarbejdere får mest muligt ud af den tid, som de investerer. Det handler om effektivitet.

PROBANA stiller dog også krav til deres deltagere og betragter al spildtid som tabt tid. Derfor tilbyder PROBANA sine deltagere effektiv læring, hvor deres egne ambitioner tilpasses og kombineres med deres travle hverdag på jobbet og derhjemme.

I løbet af de seneste år har PROBANA efteruddannet topchefer, direktører, ledere og mellemledere fra den private såvel som den offentlige sektor og fra alle tænkelige brancher. PROBANA har dermed efteruddannet næsten 15.000 top- og mellemledere siden grundlæggelsen i 1992, og beregninger viser, at tallet vil stige til 50.000 ledere inden for et par år. Læs mere direkte på http://minimba.dk

Men hvad er det så, PROBANA gør anderledes i forhold til de andre udbydere af efteruddannelser, siden erhvervsfolk er så begejstrede for netop PROBANAs uddannelser, og hvorfor vælger de PROBANA igen og igen? Svaret er, at PROBANA leverer fokuserede uddannelsesforløb, der er tilrettelagt, så den travle og erfarne leder kan få videreuddannelse og kompetenceløft til at passe med en hverdag, hvor der samtidig er plads til både karrieren og familien. Med en kombination af E-learning, samarbejde med spændende kursusdage, hvor traditionel undervisning indgår, formår PROBANA at skabe en ramme om lederuddannelse, som virksomheder og ledere har stor glæde og værdi af.

PROBANA tilbyder samme høje faglighed som f.eks. MBA-uddannelserne. Den afgørende forskel er, at PROBANAs uddannelser er tilpasset det moderne arbejdsmarked og det moderne familieliv. Erfaringer viser nemlig, at de fleste erhvervsledere ikke ønsker at sidde på skolebænken hver torsdag aften to år i træk på Handelshøjskolen. Dels er tiden ikke til det, og dels er det mangel på respekt for ledernes erfaring.

PROBANAs Mini MBA er en lynhurtig måde at få indblik i alle de nødvendige værktøjer og metoder og præsenteres på en god og hurtig facon. Overflødig teori og fyld er sorteret fra, og underviserne fokuserer udelukkende på kernen. Det betyder også, at PROBANA tilbyder uddannelserne til en fornuftig pris. Læs med på Kursuskataloget 2013/2014 her.

I den kommende tid vil PROBANA producere en lang række videoer med kunder, der med glæde og tilfredshed fortæller om deres succesfulde erfaringer med PROBANAs uddannelser. Alle videoer kan løbende ses her på nyhedssiden eller gennem PROBANAs YouTube profil her.

Lederne er de vigtigste ressourcer, som Danmark har. Derfor bør vi investere mere i, at netop de kan gå forrest. PROBANA ved, at effektiv læring giver effektive ledere, hvilket er præcis, hvad der er brug for i dagens samfund.

Læs mere om uddannelserne på Kursuskataloget 2013/2014 her.

Kommentarer

kommentarer

About The Author