Egatec A/S: Benytter sig af fremtidens robotteknologi

Mads Nychel, der fra 1. januar er ansat som adm. direktør i Egatec A/S, løfter sløret for brugen af robotter i ingeniørvirksomhedens produktion.

Egatec A/S er en ingeniørvirksomhed, der udvikler og leverer rentable og effektive automationsløsninger til blandt andre Arla, Tempur, Velux og Daloon. Virksomhedens fokusområder er alt inden for udvikling af maskiner og robotløsninger til automatisering til fødevareindustrien, medicoindustrien og andre industrier. Virksomheden benyttes der robotter til produktionen. Ifølge adm. direktør, Mads Nychel frigør det en masse arbejdsrutiner og skærper samtidig konkurrenceevnen, som på længere sigt vil gavne den danske nationaløkonomi. Siden 2003, hvor Egatec A/S blev etableret, har ingeniørvirksomheden formået at vokse sig større, og den har nu i dag 18 ansatte, som alle har erfaringer inden for maskine konstruktion eller projektledelse.

Kilde: Børsen 29. januar 2016, 1. sektion, side 38

Læs mere om videndeling, læring og kompetenceudvikling her.

Ønsker du rådgivning til hvilket kursus og uddannelse, der passer bedst til dine behov – ring til os på telefon: 33 13 58 00.

– Følg HR Forum på Facebook – se https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg HR Forum på Linkedin – se www.linkedin.com/company/hr-forum-aps
- Følg HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser

Kommentarer

kommentarer

About The Author