En leder skal være coachende i sin ledelse

En leder har altid en højere dagsorden for sin ledelse, nemlig organisationens. Dette kan i værste fald betyde at den enkelte medarbejders ønsker og mål bliver overset. Med Coach-uddannelsen lærer du at inddrage værktøjer fra coaching-feltet, som kan give en bedre forståelse for dine medarbejdere, og dermed øge dine evner til at lede. Læs mere om Coach-uddannelsen her.

Coaching består i at udvikle og udfolde egne og andres ressourcer gennem observation og feedback. Gennem coaching kan du således motivere dine medarbejdere til at yde det optimale. Essentielt for coach-tanken står nemlig evnen til at forstå sine medarbejdere, og handler som udgangspunkt om at give rum til nye refleksioner, ny selvforståelse og handlekompetencer.

At benytte coaching som et ledelsesredskab kan således være yderst hjælpsomt, og fremstår som en ideel metode til at komme i dialog med medarbejderen og dermed finde frem til medarbejdernes indre og ydre ressourcer. Coaching er dermed et redskab som ikke blot sørger for øget arbejdsglæder hos medarbejderen, men også for øget resultater i virksomheden.

Tag en Coach-uddannelsen hos Probana
Med en Coach-uddannelse fra Probana får du teoretisk og praktisk indføring og træning i den grundlæggende, systematisk tænkning og metode inden for coaching.

Over tre moduler får du værktøjer til at føre indføre coaching i din hverdag som leder, gennem forståelse for emner som kommunikationsteori, dilemmaforståelse samt muligheder og grænser inden for coach-feltet. Uddannelsen er bygget op over følgende moduler:

  • Modul 1 – Coaching i teori og praksis
  • Modul 2 – Kommunikation og coaching
  • Modul 3 – Lederen som coach

Læs mere om uddannelsen og dens moduler her.

TILBUD
Vi kan lige nu tilbyde uddannelsen til kr. 16.000,- ex moms (normalpris kr. 19.800,-). Tilmelding skal ske inden fredag d. 5. februar kl. 16 for at opnå rabatten.

Ønsker du at tilmelde dig uddannelsen, skal tilmelding ske på tlf. 45 76 58 56, på mail probana@probana.com eller online ved brug af rabatkoden ”PROBANACOACH” i kommentarfeltet.

 

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author