Er du en god leder?

9 ud af 10 topledere mener selv, at de er sublime ledere. Denne holdning deler mellemlederne dog ikke og er ikke nær så begejstrede for deres overordnedes lederevner. Dette viser den nye indikator-undersøgelse ’God Ledelseskvalitet’. Hvis du ønsker at blive bevidst om din adfærd og udvikle dine kommunikative kompetencer, så er Enneagrammet måske noget for dig.

Enneagrammet er et personlighedstypeværktøj, som identificerer hvilken af de 9 typer, du relaterer dig mest til og har til formål at udnytte dit fulde potentiale, således at du kan blive ”den bedste udgave af dig selv” – uanset hvor du befinder dig lige nu. Enneagrammet er et alsidigt redskab, der både kan bruges som team-, salgs- og ikke mindst ledertræning. Redskabet vil gøre dig bevidst om dine styrker og udviklingspunkter som leder, så hvis du ønsker at blive ’den gode leder’, er Enneagrammet vejen til succes.

Institut for Personale udvikling inviterer i samarbejde Claus Roager Olsen og Michael Groser til en interessant og inspirerende konference om Enneagrammet. Konferencen henvender sig til såvel ledere, som medarbejdere og private.

Tilbudspris: kr. 3.500 (normalpris kr. 4.500).

Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 15.000 ekskl. moms (spar kr. 7.500).

Anfør rabatkoden ‘HR-ENNEAGRAMMET’ i kommentarfeltet ved tilmelding.

Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag.

Du kan også tilmelde dig direkte til ifp@ifp.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author