Erhvervsforsikringer er virksomhedens eget ansvar

Det er virksomhedens eget ansvar, at få tegnet de forsikringer der er relevante for dem selv. Hertil eksisterer der en række forsikringer der er lovpligtige, mens andre forsikringer afhænger af virksomhedstypen, idet alle lovpligtige forsikringer ikke nødvendigvis dækker virksomhedens behov for at forsikre sig. Det er derfor vigtigt, at dækningen svarer til den risiko der er, samt at forsikringssummerne er korrekte. Mange virksomheder vælger derfor at supplere med frivillige forsikringer.

Når virksomheden skal tegne erhvervsforsikringer, er det assurandøren der har ansvaret for, at virksomheden får det helt rigtige beslutningsgrundlag, mens det er virksomhedens eget ansvar, at summerne er korrekte. Herudover er det op til virksomheden selv, hvilke dækninger den ønsker at have.

PUK Finans ApS vil derfor gerne invitere dig, dine kolleger og dit netværk til konferencen “Erhvervsforsikringer”. Formålet med denne konference er, at give deltagerne en grundlæggende viden omkring de vigtigste erhvervsforsikringer og deres virke. Herudover at give et indblik i, og forståelse for, de mulige forsikringsløsninger der er for virksomhedens bygninger, løsøre og driftstab efter bygnings- og løsøreskader.

Som deltager på denne konferencen vil man efterfølgende være i stand til at kunne deltage i analysen af virksomhedens risici og forsikringsbehov, og derudfra at kunne træffe beslutninger om en løsning for de enkelte aktiver. Du kan læse mere om dagens program her.

Konferencen bliver afholdt d. 17. september 2015 i København og d. 24. september 2015 i Århus.

Deltagerpris: kr. 2.999 (normalpris kr. 3.800).
Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000 ekskl. moms (spar kr. 9.000).

Anfør rabatkoden ‘ERHVERV2015′ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag.
Du kan også tilmelde dig direkte til pukfinans@pukfinans.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author