Evnen til at lytte når det gælder

At lytte er det første skridt i beslutningsprocessen. Det er den sikreste og mest effektive vej til at foretage et velinformeret valg og en velinformeret vurdering, men alligevel har de fleste af os sandsynligvis på et eller andet tidspunkt hørt, at vi kan blive bedre til at lytte. Mange ledere tager lyttekompetencer forgivet og i stedet fokuserer på at lære, hvordan de kan udtrykke deres egne synspunkter mere effektivt. Denne tilgang er misforstået. Gode lyttere undersøger, indsamler og udfordrer den information, som de får af andre, for at forbedre kvaliteten og kvantiteten. Dette er således det centrale for at opbygge en videnbase, der genererer ny indsigt og nye idéer. Sagt på en anden måde: Gode lyttere kan ofte betyde forskellen mellem succes og fejl i forretningseventyret, og således mellem en lang karriere og en kort karriere. At lytte er en værdifuld kompetence, som de fleste ledere kun bruger ganske lidt tid på at dyrke.

Sæt fokus på dine kommunikative evner igennem en uddannelse i kommunikation. MasterClass i Kommunikation hos PROBANA stiller skarpt på evnen til at kommunikere, samarbejde, forstå konsekvensen af en bestemt adfærd og arbejde bevidst med de psykologiske virkemidler.

Tilmelder du dig inden d. 26. juni 2014 inden kl. 12.00 tilbydes du en specialrabat á kr. 10.000,- ex moms pr. person + gratis deltagelse på en af PROBANA’s spændende konferencer. Tilmeld dig direkte til maria.skov@probana-kurser.dk

Læs mere om uddannelsen her

– Følg PROBANA på Facebook – se https://www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
– Følg PROBANA på Linkedin – se http://www.linkedin.com/company/probana-management/
– Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
– Følg PROBANA på HR Portalerne: www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author