Få plads i bestyrelsen

Sidder du i en bestyrelse eller overvejer at være med i en? Bestyrelsesarbejde kræver en række fagkompetencer, som du bør besidde.

PROBANA Business School har udviklet en kompetencegivende bestyrelsesuddannelse, som dækker samtlige discipliner inden for bestyrelsesarbejde, herunder regler, ansvar, jura, økonomi, strategi og netværk.

MasterClass i Bestyrelsesarbejde er henvendt til alle nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at udvikle sine kompetencer og blive bedre til at håndtere bestyrelsesarbejde. Uddannelsen er udviklet med henblik på at være jobrelateret og give forståelse for alle de vigtige redskaber som bestyrelsesmedlemmer har gavn af.

Ved tilmelding i dag den 26. oktober kan du tilmelde dig uddannelsen for kr. 20.000 ex moms og dermed sikre dig en rabat på 15.000 kr. (normalpris for uddannelsen er 35.000 kr. ex moms).

Tilmelding skal ske på mail information@probana.com, telefon 45 76 58 58 eller online ved brug af tilbudskoden ”MCB25”. NB: Tilbuddet gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Læs mere og tilmeld dig her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author