Facebook ses på bundlinjen

Facebook er blevet hvermandseje og alle bruger i dag det sociale medie. Selv de fleste virksomheder bruger Facebook, men det betyder ikke, at de også har en strategi med mediet – langt de færreste har faktisk en Facebook-strategi. Det er ofte den hjemmebryggede Facebook-strategi, der gælder både i små og mellemstore virksomheder. Disse hjemmelavede strategier bærer ofte præg af manglende viden om brugernes adfærd på Facebook.

Virksomhedens Facebook-side drukner ofte mellem andre opgaver, der bliver prioriteret højere, og pludselig er Facebook-siden forsømt og uoverskuelig. Alt dette sker fordi mange glemmer, at Facebook har over 1 milliard aktive brugere. Potentialet er uvurderligt stort men udnyttes sjældent til fulde.

En effektiv Facebook-strategi, der er tilpasset netop din virksomhed og som sikrer værdifuld aktivitet, er guld værd.

PUK IT inviterer i samarbejde med den dygtige konsulent og foredragsholder, Anders Witzel, inden for til de to Facebook kurser ”Facebook – For nybegyndere/let øvede” og ”Facebook – For øvede/Ninja-lærlinge”. Kurserne vil efter niveau lære dig, hvordan du øger dit salg ved at bruge Facebook optimalt til effektivt salg, hårdtslående markedsføring og eksploderende branding. Læs mere nedenfor, hvis du vil sikre forretningsmæssig succes til din virksomhed gennem Facebook til en rigtig god pris:

KAMPAGNEPRIS: kr. 3.500 (normalpris kr. 4.500)
Pakkepris for begge kurser: kr. 6.000 (spar kr. 3.000)
Pakkepris for 3 deltagere: kr. 9.000 (spar kr. 4.500).

Alle priser er ekskl. moms og inkluderer fuld forplejning, undervisningsmateriale samt diplom.

Anfør venligst rabatkoden “FACEBOOK-HR” ved tilmelding. Priserne gælder ved tilmelding inden i morgen kl. 16.00.

Ring ind til os på +45 33 11 06 10 eller tilmeld dig direkte til det grundlæggende kursus her og det udvidet kursus her! Vi ser frem til at høre fra jer.

Kommentarer

kommentarer

About The Author