Flaskehalsproblemer truer de selvstændige

Efterspørgslen på arbejdskraft i de små virksomheder er vokset markant de seneste år – Faktisk så markant, at det er tilbage før finanskrisen, at man har set en lignende tendens. 

Opsvinget på de danske arbejdsmarkedet har især bidt sig fast hos de små virksomheder, som efterspørger ny arbejdskraft, som aldrig før. Flere eksperter mener dog, at flaskehalse kan true jobfesten. “Vores omsætning er steget 400 pct. det seneste år, og vi bliver derfor nødt at fordoble antallet af medarbejdere for at løse det antal opgaver og ordrer, der kommer ind,” udtaler Thomas Fest, direktør i Fest Data i Søborg, der leverer it-løsninger til virksomheder. Karsten Mølgaard Jensen, som er adm. direktør i Ase, bekræfter dog samtidig flere eksperters bekymring om flaskehalseproblemer. “Det kan godt være, at nogle af dem tager lidt færre ordrer ind eller lægger færre varer på hylderne, end de egentlig kunne omsætte,” siger han. Ases adm. direktør erkender, at det kan få konsekvenser for de små virksomheder, at de har svært ved at konkurrere med de store spillere på markedet.

Kilde: Børsen 29. januar 2016, 1. sektion, side 20

Læs mere om rekruttering her.

Ønsker du rådgivning til hvilket kursus og uddannelse, der passer bedst til dine behov – ring til os på telefon: 33 13 58 00.

– Følg HR Forum på Facebook – se https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg HR Forum på Linkedin – se www.linkedin.com/company/hr-forum-aps
- Følg HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser

Kommentarer

kommentarer

About The Author