Forandringsledelse er mere aktuelt end nogensinde

Hvordan håndtere din virksomhed forandringer? Alle ledere og direktører kender det, man har lagt en strategi og glæder sig til at se resultaterne. Ofte sker der ændringer, og strategien kan derfor ikke følges som først planlagt. For at lede moderne virksomheder effektivt er det derfor afgørende, at du som leder er i stand til at lede din virksomhed gennem forandringer.

PROBANAs MasterClass i Forandringsledelse er målrettet både nye og erfarne ledere og konsulenter, som ønsker at øge deres lederkompetencer og få de rette værktøjer til at kunne lede virksomheder gennem forandringer såsom fusioner, nedskæringer og strukturændringer.

I dag tilbydes uddannelsen til blot kr. 20.000,- ex moms (Normalpris kr. 35.000,- ex moms.) Du sparer således hele kr. 15.000,- og får et kompetenceløft, der vil styrke både virksomheden og din karriere.

Tilmelding skal ske direkte på tlf. 45 76 58 56, mail information@probana.com eller online ved at anføre ”20MCF” i kommentarfeltet. NB: Tilbuddet gælder ikke med tilbagevirkende kraft og kun i dag, fredag den 26. august. Læs mere her

- Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum
– Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
– Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
– Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author