Forandringsledelse i fokus

IT-virksomheden Bankdata er i øjeblikket i gang med en stor forandringsproces. De vil begynde at have 100 faste teams, som alle vil arbejde efter en udviklingsproces, i stedet for at bruge de helt klassiske projektmodeller. Dette er aldrig før set hos en IT-virksomhed i Danmark. http://probana.com/mcf.asp

I stedet for store projekter vil Bankdata levere små delleverancer til kunderne og får efterfølgende løbende feedback.”Udviklingen går meget stærkt på det teknologiske marked i dag. Vi oplever mere end nogensinde kompleksitet, forandringer og uforudsigelighed. Vi skal tænke smartere og være tættere på kunden, så vi kan levere de rigtige løsninger hurtigere,” lyder det fra afdelingsleder hos Bankdata, Berit Doormann Kuhr. Dog kan store forandringsprocesser som disse, betyde en vis modstand og konflikter fra medarbejderne. ”Vi arbejder meget med at have modet til at være åbne om det og sætte ord på de frustrationer og konflikter, der opstår. Vi reflekterer over udfordringer, deler viden og skaber transparens på alle niveauer,” siger Berit Doormann Kuhr.

Det giver store udfordringer som leder at gennemgå en sådan forandringsproces, hvilket kan være svært for rigtig mange virksomhedsledere. Man fører en strategisk forandringsledelse som i sidste ende vil give glade og motiverende medarbejdere, som føler sig involverede i processen.

Djøfbladet 8. oktober 2016, 1. sektion, side 55.

Læs mere om forandringsledelse her.

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author