Forhandlingsteknik på MBA-niveau

Probanas Mini MBA sætter i denne tid fokus på forhandlingsteknik. Og dette på allerøverste niveau. Opbyg de forhandlingsevner, der er nøglen til succes i din organisation. En succesfuld forhandlingsleder vil yde et betydelig bidrag til sin organisation ved at reducere risici, forøge overskud og forbedre sin egen personlige udvikling.

Mini MBAen udvikler førsteklasses forhandlere, der kan tage de vigtige beslutninger, skabe merværdi – og i sandhed gøre en forskel i din virksomhed. Du får kort sagt de værktøjer, som du skal bruge for at opnå succesrige forhandlingsresultater. Læs med her

Mini MBAens forhandlingsmodul – Som i øvrigt tiltrækker hele eliten af ledere og direktører fra hele Norden – sætter fokus på, hvordan man skaber og leverer den altafgørende merværdi i en forhandlingssituation- Samt hvordan man indgår succesfulde aftaler og holder dem. Der sættes fokus man skaber sande og langvarige partnerskaber samt på ethvert muligt aspekt i forhandlingssituation. Hvordan man identificerer og håndterer de kritiske faktorer i forhandlingssituationer. Og hvordan man eliminerer konflikter og får modparten til at forhandle på konstruktiv måde.

Der er lukket nu for tilmeldt til vores januar hold – Men du kan stadig nå at komme med i marts og maj – Ring og hør nærmere på telefon # 45 76 58 56.

Læs mere om PROBANA’s lederuddannelse, DIP – Mini MBA’en her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author