Formår du at påvirke, inspirere og motivere dine ansatte?

Ledelse er den vigtigste faktor i enhver virksomhed og en virksomhed kan aldrig blive bedre end det ledelsesteam, der leder den. Hvis en virksomhed ønsker at skabe noget helt særligt er det derfor essentielt, at den fokuserer på at udvikle de ekstraordinære kompetencer hos sine ledere og ansatte. Som leder er det i dagens Danmark utroligt vigtigt, at man er bevidst om, hvem og hvordan man er – ikke mindst som leder, men også som menneske. Det vigtigste element i en lederrolle er at arbejde med sin egen udvikling kontinuerligt og at have selvindsigt.

PUK Finans ApS vil derfor gerne invitere dig, dine kolleger og dit netværk til uddannelsen ”Lønsom virksomhedskultur trin 1 og 2” for at give dig værktøjerne til at blive den bedste leder. Som deltager på uddannelsen lærer du, at forstå værdien af at udvikle medarbejdernes værdier og at lære at forøge medarbejdernes produktivitet samt at arbejde med din egen udvikling. Læs mere her!

Deltagerpris: kr. 10.000 (normalpris kr. 12.500).
Som noget helt ekstraordinært, får du derudover i dag en GRATIS valgfri endags-konference (værdi kr. 3.800-4.500,-) med i prisen. Se hvilke konferencer du kan vælge fra her. Anfør i tilmeldingen hvilken konference du gerne vil deltage på.

Anfør også rabatkoden ”VIRKSOMHEDSKULTUR” i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til pukfinans@pukfinans.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author