Nordens førende lederuddannelse – PROBANAs kendte Mini MBA-Diplomleder (DIP)

Det er over 6 år siden, at vi lancerede Mini MBAen og flere end 8.500 danskere har gennemført uddannelsen. Den er udbredt i det meste af verden – og næsten samtlige af landets største private & offentlige virksomheder har deltaget på uddannelsen – for de fleste deltagere har Mini MBAen betydet, at de er avanceret, blevet mere effektive og har skabt bedre resultater. For alle deltagere har den betydet, at de er blevet bedre ledere – læs mere på http://www.minimba.dk

KUN PROBANA HAR LICENS TIL AT SÆLGE SAMT AFHOLDE DEN KENDTE MINI MBA – DIPLOMLEDER (DIP) UDDANNELSE, SOM 8.500 DANSKERE HAR DELTAGET PÅ.

Mini MBA’en
 gennemføres i tæt samarbejde med kræfter fra de længerevarende videregående uddannelser, MBA samt landets kendte rådgivningshuse, og kursusdagene foregår både i København, Roskilde, Odense, Vejle, Århus og Aalborg. Det er således et anerkendt læringsforløb, som på samme tid støtter og udfordrer kursistens udvikling som leder – læs mere her.

Uddannelsen giver bl.a.:

  • Solid indsigt i personaleledelse og psykologi …  Læs mere her
  • Værktøjer til håndtering af forandringer …  Læs mere her
  • Indsigt i lederrollen, opgaver og udfordringer anno 2016/2017 … Læs mere her
  • Konkrete modeller og teorier omkring værdibaseret ledelse … Læs mere her
  • Indføring i de nyeste ledelsesteorier, heriblandt transformationsledelse, anerkendende ledelse og holistisk ledelse … Læs mere her

SPECIALTILBUD – tirsdag den 30.08.2016: Prisen på uddannelsen er kr. 35.000 ex moms, men vi tilbyder i dag dig og dine kollegaer en eksklusiv rabat på kr. 13.000, hvis tilmeldingen sker inden kl. 16.00 i dag, tirsdag den 30.08.2016. Vi har fået 10 iPad PRO 9.7 ind på kontoret, som vi i dag giver med til nye kursister. Er du derfor blandt de 10 første som tilmelder sig, får du en iPad PRO 9.7 med i handlen.

EKSTRA NYHED: Alle Mini MBA-deltagere får adgang til vores nye eksportmodul samt adgang til vores økonomimodul.

Tilmelding skal ske direkte på www.minimba.dk ved at anføre rabatkoden “22PRO” i kommentarfeltet eller på tlf. 45 76 58 56.

PROBANA er den bedst evaluerede business school i Norden på Trustpilot igen i dag – se vores flotte anmeldelser på https://dk.trustpilot.com/review/www.probana.dk

RECEPTION
Den 28. september 2016 afholder vi et brag af en reception på Sølyst i Klampenborg for alle nuværende, kommende eller tidligere kursister, som I selvfølgelig er velkomne til at deltage i, hvis I deltager på Mini MBA’en.

Er du ikke den rette til at modtage denne mail, må du meget gerne videresende til hvem det kunne være relevant for.

Vi ser frem til at høre fra jer og håber, at kunne byde jer velkommen på uddannelsen. Ring til os direkte på telefon 45 76 58 56.

Kommentarer

kommentarer

About The Author