GIV DIG SELV ET FORSPRING

Det gælder for dansk erhvervsliv, som det gælder for virksomheder over hele verden; der er fokus på, at resultaterne og profitten vokser. Kravene til medarbejdere og ledere skærpes, da det hele skal være mere fleksibelt, gå hurtigere, være mere effektivt og resultere i mere. PROBANA har tilpasset deres lederuddannelse til nutidens skærpede krav, da de ved, at deres uddannelser skal kunne løfte kompetencerne hos hver enkelt leder, så disse får nye og bedre redskaber til at lede både virksomhed og medarbejdere i en mere effektiv og krævende retning.

Kåret som årets lederuddannelse – Se http://www.probana.com/acitat.asp
Flere end 2.000 danske direktører, ledere og personaleansvarlige har allerede sikret sig en plads på Mini MBA’en næste år. Læs med på http://minimba.dk/

Landets største lederuddannelse – Bedste undervisere / fleste deltagere
Udover at uddannelsen har landets førende business school professorer med, så indgår der ligeledes en perlerække af danske topchefer og direktører i undervisningen, bl.a. Stine Bosse, Jens Moberg, Christian Majgaard, Asger Aamund, Christian Nissen, Bolette Christensen, Christina Hembo, BS Christiansen og mange, mange flere.

Du kan stadig nå at komme med. Læs mere på http://minimba.dk/

Hvem har tilmeldt sig Mini MBA’en i de forgangne dage?
I de forgangne dage har virksomheder som Danske Bank, Widex, Velux, Dong, Novo Nordisk, FL Smith, Siemens, Dansk Shell, DHL og Tryg tilmeldt sig PROBANA Business Schools Mini MBA-uddannelse. Hele eliten af direktører, ledere, mellemledere og personaleansvarlige deltager på Mini MBA’ens januar hold – både i København og Aarhus – og du kan stadig nå at komme med.

Mini MBA’ens anerkendte undervisningsforløb
PROBANA kører i dag indtil kl. 20.00 et kampagnetilbud, hvor vores læsere kan få kr. 10.000,- i rabat på uddannelsen – Er I fem, der tilmelder jer samtidig, er pakkeprisen kr. 100.000,- inkl. fem stk. af de nye PROBANA/APPLE IPAD MINI. Ønsker du eller I at benytte jer af tilbuddet, så kan tilmelding ske direkte på http://minimba.dk/

Undervisningen på Mini MBA’en er bygget op om metoden “Blended Learning”, hvor digitale undervisningsmetoder kombineres med undervisningsdage. Dette danner grundlaget for uddannelsens tætpakkede kursusdage, hvor E-learning sammen med kursisternes kompetenceprofiler sikrer, at alle begynder på samme niveau, så tiden ikke skal bruges på niveauskæve diskussioner.

Om PROBANA og deres lederuddannelse:
I dag er PROBANA landets største private udbyder af lederuddannelser til erfarne ledere. Med top undervisere fra både det private erhvervsliv og førende uddannelsesinstitutioner har PROBANA siden 1992 uddannet mere end 15.000 fra de fleste af Danmarks største og mest anerkendte virksomheder. AP Møller Mærsk, Grundfos, Danfoss, KMD, Nordea, Danske Bank og Nationalbanken er blandt dem, der vælger PROBANA som leverandør af kurser inden for ledelsesudvikling.

Grundstenen i PROBANAs lederuddannelse er deres Mini MBA-uddannelse. Lige nu er 2400 kursister i gang med en Mini MBA, og 100 nye starter i august med to lige store hold i henholdsvis København og Aarhus. Tilmelding kan ske direkte på telefon 45 76 585 8 eller på http://minimba.dk

 

Kommentarer

kommentarer

About The Author