God kommunikation skaber arbejdsglæde

Al forskning viser, at god og positiv kommunikation på arbejdspladsen direkte påvirker trivslen og arbejdsglæden hos medarbejderne. Det betyder samtidig, at produktiviteten også får et nøk op, og så kan det lige pludselig også mærkes på virksomhedens bundlinje.

Hvis man ikke aktivt forsøger at skabe og fastholde en sund intern kommunikation, kan det nemt risikere at blive dyrt for virksomheden som helhed. Der er dog ting, som man selv kan gøre for at forbedre kommunikationen.

God kommunikation handler bl.a. om at turde tage den svære samtale med chefen eller medarbejderen, fremfor at lade det hele ulme og blive indebrændt. Det handler også om at give vigtig feedback og få sit eget budskab igennem, så modtageren har forstået pointen og kan arbejde videre derfra. Dårlige vibrationer kan hurtigt sprede sig fra at være mellem to personer til mellem hele afdelinger, hvis ikke problemerne bliver italesat. Det samme gælder for kommunikationen fra ledelsen til medarbejderne. Læs mere her http://www.probana.com/kom.asp

Kommentarer

kommentarer

About The Author