God ledelse styrker bundlinien

I en analyse af ca. 1.100 store og mellemstore virksomheder blev det klart, at de ledelsestiltag, der kvantitativt set, har mest indflydelse på virksomheders performance er lederudvikling og uddannelse samt individbaseret bonus og andre resultatlønsordninger. Derudover har ledelsesformer med udgangspunkt i dialog, holdninger og værdier også stor indflydelse på virksomhedernes performance. Konklusionen i undersøgelsen er, at der skal sættes fokus på personalet, samt at der er behov for en gennemtænkt ledelse af de menneskelige ressourcer i virksomheden.

Med den anerkendte Mini MBA fra Probana Business School får du en dansk managementuddannelse, som styrker dig i din karriere som leder og samtidig tilføre din virksomhed endnu bedre resultater gennem dit kompetenceløft.

Diplomleder uddannelsen (DIP) er baseret på e-learning, men kombineres med forelæsninger/kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Som deltager på dette hold får du ligeledes gratis adgang til Mini MBA’ens eksport- og økonomimodul.

Tilmeld dig Mini MBAen i dag og spar 10.000 kr. Du kan således sikre dig en plads for bare 25.000 kr. ex moms (normalpris 35.000 kr. ex moms). Ring ind på telefon 45765856 eller mail til information@probana.com. Læs mere om Mini MBAen her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author