Godt arbejdsmiljø er afgørende

Et godt psykisk arbejdsmiljø er en helt afgørende forudsætning for en succesfuld virksomhed. En manglende indsats i forhold til at sikre et sundt arbejdsmiljø kan medføre mistrivsel samt manglende produktivitet og effektivt blandt medarbejderne, hvorfor arbejdsmiljøarbejdet bør anerkendes som et vigtigt indsatsområde – både af hensyn til virksomheden og dens værdifulde medarbejdere.

PUK Healthcare inviterer derfor indenfor til konferencen ‘Arbejdsmiljø på bundlinjen’, hvor du som deltager vil blive klogere på, hvordan man kan opbygge et stærkt sammenhold på arbejdspladsen og derigennem øge arbejdsglæden og dermed effektiviteten i hverdagen. Læs meget mere om konferencen her, og tilmeld dig allerede i dag til nedenstående tilbudspris, så du er sikret en plads.

Tilbudspris: kr. 3.500,- (normalpris kr. 4.500,-). Er I 5 deltagere, tilbydes en samlet pakkepris á kr. 15.000,- (normalpris kr. 22.500,-). Alle priser er ekskl. moms.

Anfør rabatkoden ‘HR-ARBEJDSMILJØ’ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til puk@puk.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.

Kommentarer

kommentarer

About The Author