Har du styr på de seneste tendenser inden for ledelse?

At være en dygtig leder kræver stærke kompetencer og beslutningskraft. Dette, kombineret med det faktum, at vi befinder os i en verden præget af konstante forandringer, bevirker, at flere og flere ledere i dag benytter sig af kurser og efteruddannelser, så de hele tiden kan holde sig opdaterede med den nyeste viden inden for ledelse.

Efteruddannelse af ledere er således blevet særdeles populært. Både lederen, men også virksomheden, opnår store fordele af efteruddannelse; lederens kompetencer styrkes markant, hvilket også er med til at give mærkbare resultater på virksomhedens bundlinje.

Ifølge Jonas Thing, karriererådgiver i Dansk Journalistforbund, er efteruddannelse meget vigtigt for din karriere. Udover, at du giver dig selv bedre muligheder, er efteruddannelse også en god idé, hvis du gerne vil beholde dit job: ”Når vi her i Dansk Journalistforbund kigger på, hvem der først bliver fyret rundt omkring, så er det dem, der ikke har passet deres faglige udvikling, der bliver valgt fra. Så hvis man skal sige det helt kort, så er det en god idé at få videreuddannet sig, hvis man gerne vil beholde sit job”. I artiklen på Jobindex anbefaler Jonas Thing også, at det er fordelagtigt at tage en efteruddannelse, hvis det er mere end 5 år siden, du tog din seneste store uddannelse.

PROBANA Business School er landets førende leverandør af Blended Learning kurser og efteruddannelser, og har været med til at efteruddanne mange ledere i både ind- og udland.

Netop i dag, kan vi hos PROBANA give stor rabat på to af vores mest eftertragtede lederuddannelser; Mini MBA og CBA!

Begge uddannelser henvender sig til ledere og har det klare mål at styrke dig i din lederkarriere og tilføre din virksomhed endnu bedre resultater gennem dit kompetenceløft.
CBA uddannelsen er mere teoretisk anlagt i forhold til Mini MBA’en. For at blive optaget på CBA uddannelsen kræves det derfor, at du enten har bestået PROBANA’s Mini MBA, HD 1. og 2. del, opnået en bachelorgrad eller besidder minimum 8 års ledelseserfaring.

Investér i din fremtid ligesom 8.300 andre danskere og bliv del af landets største ledernetværk. Køb i dag PROBANAs Mini MBA (kr. 20.000,- ex moms) + PROBANAs CBA (kr. 20.000,- ex moms).
Læs mere på www.minimba.dk eller www.probana.com/cba.asp.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 45 76 58 58.

 

–> Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana & www.facebook.com/probana.lederforum

–> Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/

–> Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana

–> Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author