Hjernen og læring – et særligt forhold

At hjernen skulle være færdigudviklet i en alder af 6-7 år var tidligere en almindelig antagelse, men i dag ved vi, at hjernen forandres og påvirkes livet igennem, hvorfor hjernens udvikling må forstås som en livslang proces. Hjernen forandres og udvikles bl.a. gennem de erfaringer, vi gør os, og ikke mindst udvikles hjernen som følge af læring. Men hvordan kan vi forstå det komplekse samspil mellem netop hjernen og læring, og hvilken rolle spiller hjernen i forbindelse med indlæring og lagring af information?
I samarbejde med Peter Lund Madsen, Saga C.S. Madsen & Troels Wesenberg Kjær inviterer PUK Healthcare og Institut for Personaleudvikling nu indenfor til konferencen “Hjernen og Læring”, hvor ovenstående spørgsmål bl.a. vil blive behandlet. Der vil altså være et fokus på hjernen og læring, og du vil som deltager få en indsigt og en viden herom, som du med fordel kan bringe med dig videre i dit privatliv -og arbejdsliv. Konferencen henvender sig bredt til dig, der ønsker sig mere viden inden for det neurovidenskabelige område, og ønsker at lære mere om samspillet mellem hjernen og læring. Læs mere om konferencen her og tilmeld dig allerede i dag.

Tilbudspris: kr. 3.500 (normalpris kr. 4.500). Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 15.000 ekskl. moms (spar kr. 7.500).

Anfør rabatkoden “HR-HJERNEN” i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til puk@puk.dk.

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author