HR – Hvordan håndterer virksomheden sin talentmasse?

Der er fokus på talenter, talentudvikling og talentudviklingsprogrammer. Hvordan skal virksomhederne navigere rundt i junglen af talentbegreber- og programmer? Ikke alle virksomheder er måske i stand til, at designe egne talentudviklingsprogrammer. Det kan således være nødvendigt, at søge råd og vejledning hos eksterne parter. Talentudvikling handler i høj grad om, uddannelse og videreudvikling af virksomhedens ansatte, hvorfor talentbegrebet er flerdimensionelt og ikke kun henviser sig til en gruppe af medarbejdere. Det kræver viden og erfaring, at lede virksomhedens medarbejdere – talenter. Hvis virksomheden ændrer måden hvorpå de anskuer talentbegrebet, og i højere grad fokusere på talent som en iboende kvalitet hos alle medarbejdere, kan der blive grobund for at udnytte virksomhedens fulde talentpotentiale og dermed øge konkurrenceevnen.

Få indblik i, hvordan virksomheden kobler talentudvikling til forretningsudvikling og således hvordan HR-funktionen kan blive en strategisk sparringspartner i virksomheden.

Probana tilbyder forskellige uddannelser i, blandt andet hvordan din virksomhed kan forene talentudvikling med virksomhedens mål. Virksomhed og medarbejdere vil således få et udbud af ledelsesredskaber, der hjælper den enkelte leder med at bringe sine medarbejdere og talenter i spil.

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author