HRM begrebet i udvikling

HRM udvikler sig hele tiden som begreb og som praksis, og derfor er ny læring, viden og erfaring uundværlig, for at sikre at organisationen har en HR funktion der kan følge med resten af organisationen og kan tilpasse sig de omskiftelige omgivelser. Det kræver indsigt og overblik at følge med udviklingen inden for HRM, da der hele tiden stilles større og større krav, samt fordi nye tendenser hele tiden vinder indpas.

Institut for Personaleudvikling inviterer nu dig til at deltage i vores store HRM konference, hvor der netop vil være fokus på den udvikling HRM er inde i netop nu, og der vil være fokus på hvilke nye tendenser og krav virksomheden står overfor. På den måde vil du, med deltagelse i denne konference, være i stand til at forny din virksomheds HR funktion, således at denne følger med udviklingen, og så du får mest ud af virksomhedens ressourcer.

Du vil få redskaber til at imødekomme kravene, samt redskaber til hvordan du kan implementere tendenserne, ved hjælp af f.eks. HR strategier, Performance Management værktøjer, Talent Management værktøjer, samt Human Ressource Development. Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser

Kommentarer

kommentarer

About The Author