HRM version 2

I dag stilles der nye og større krav til Human Resource Management – er du opdateret? 

Mennesker er den mest centrale ressource i en videnvirksomhed hvorfor HRM begrebet for længst, er kravlet ind under huden på både private og offentlig virksomheder. Evnen til at tænke og agere strategisk er afgørende, hvis du for alvor skal bidrage positivt til virksomhedens bundlinje i din HR-funktion. Derfor er der hele tiden behov for metoder til, at optimere anvendelsen af de menneskelige ressourcer.

Det stiller krav til HRM på flere forskellige områder. Igennem en MasterClass i Human Resource Management hos Probana får dig og din virksomhed indsigt i værktøjer og teknikker, der har fokus på både traditionelle, nye samt ændrede krav til HRM anno 2017-18.

Få indblik i, hvordan virksomheden kobler HRM udvikling til forretningsudvikling og således hvordan HR-funktionen kan blive en strategisk sparringspartner i virksomheden. Igennem uddannelsen vil både virksomhed og medarbejdere få et udbud af ledelsesredskaber, der hjælper den enkelte personaleansvarlige med at bringe sine medarbejdere og talenter i spil.

Specialtilbud: Vi tilbyder en kæmpe besparelse på udannelsesbudgettet i den nye sæson. Derfor kan du tilmelde dig MasterClass i HRM for kun 25.000,- ex. moms. For mere information og tilmelding læs her

Kommentarer

kommentarer

About The Author