Jobrelateret psykologi for ledere

Finder du menneskets tanker og adfærd interessant? Med en MasterClass i Psykologi hos PROBANA Business School bliver du i stand til at bruge psykologi i dit erhvervsliv til gavn for dig selv og andre.

En tredjedel af danske virksomheder anvender psykologhjælp. Det viser tal fra ”Den europæiske virksomhedsundersøgelse” lavet af Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur.

Trods antallet af virksomheder er højt, er det ifølge Thomas Clausen, seniorforsker hos Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, ikke nødvendigvis et udtryk for, at danske virksomheder har store problemer med trivsel og arbejdsmiljø. Psykologer bruges også i virksomheder, der proaktivt arbejder med at forbedre arbejdsmiljøet, før der opstår problemer, siger Thomas Clausen til Jyllands-Posten.

Anvend psykologi på arbejdspladsen
Psykologi er blevet et vigtigt område i erhvervslivet, og det er ingen overraskelse. For med kompetencer i psykologi har man grundig indsigt i menneskers adfærd, personlighed og følelser, så man kan forstå kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Det kan bruges til at sikre trivsel, og igennem forståelse for menneskers tanker, læring og handlinger opsætte optimale rammer for udvikling og sparring i afdelinger.

MasterClass i Psykologi trækker på landets dygtigste psykologer, som sikrer, at undervisningen er målrettet erhvervslivets udfordringer. Undervisningen er henvendt til både nye og erfarne personaleansvarlige, ledere og hr-konsulenter. Ved deltagelse på den dybdegående 10 måneders uddannelse bliver deltagere i løbet af seks moduler helt fortrolige med teorier og konkrete værktøjer inden for psykologi.

Uddannelsen er baseret på online undervisningsmoduler, som giver deltagere frihed til at planlægge undervisningen ud fra sin egen kalender. Til hvert modul afholdes en kursusdag inklusiv en workshop, som strækker sig over en hel dag. Læs mere om uddannelsen her

SPECIALPRIS – 10.000 KR. I RABAT
Ved tilmelding inden fredag den 8. april 2016 tilbydes uddannelsen for kr. 25.000,- ex moms (normalpris 35.000 kr. ex moms). Kampagneprisen gælder inden for nævnte tidsfrist og ikke med tilbagevirkende kraft.

Tilmelding skal ske på mail information@probana.com, telefon +45 45 76 58 58 eller på hjemmesiden med rabatkoden ”PSY25”. Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her

Kommentarer

kommentarer

About The Author