Kompetenceløft til ledere

Med PROBANAs Mini MBA får du en anerkendt ledelsesuddannelse, som giver dig et massivt løft, så du når dine mål og resultater. Uddannelsen er for dig, der ønsker at mestre rollen som en moderne leder – herunder strategi, organisering, ledelsesinformation og markedsforståelse.

PROBANA Business School målretter uddannelser til praktikere med erhvervserfaring. Undervisning er baseret på online undervisning, som giver frihed og fleksibilitet, så ledere kan tilgå pensum fra arbejde eller hjemme, og dermed tilpasse undervisningen til en travl kalender. Undervisningen kombineres med kursusdage til hvert undervisningsmodul, som giver mulighed for at sparre og netværke med eksperter og ledere i danske virksomheder i løbet af undervisningen og i din karriere.

Ved tilmelding i dag inden kl. 16.00 kan du tilmelde dig uddannelsen for kr. 25.000,- ex moms og dermed sikre dig en rabat på 10.000 kr. (normalpris for uddannelsen er 35.000 kr. ex moms).

Tilmelding skal ske på mail information@probana.com, telefon +45 45 76 58 58 eller online ved brug af tilbudskoden ”DIP25”. NB: Tilbuddet gælder ikke med tilbagevirkende kraft og kun inden for tidsfristen. Læs mere om Mini MBAen her

 

Kommentarer

kommentarer

About The Author