Kreativ & Autentisk ledelseskommunikation

Effektiv og god ledelse starter med god kommunikation. Som leder eller medarbejder skal man kunne brænde igennem med sine budskaber og argumentationer, for at opnå korrekt og gensidig forståelse, hvilke især er vigtigt for godt lederskab. Den rette kommunikation er essentielt for den daglige drift i virksomheden, og ligeledes på lang sigt ved store beslutninger og tiltag.

De seneste år er ledelseskravene accelereret. Engang var det nok at være fagligt kompetent for at være en god leder. Så kom der fokus på personaleledelse, og især med fokus på at få medarbejderne til at fungere som et kollektiv. I dag skal en leder kunne kommunikere stærkt, personligt og individuelt med medarbejderne, og samtidig have en personlig ledelsesstil, hvor kommunikationen virker vedkommende for den enkelte medarbejder.

Den rutine præget kommunikation kan have tendens til kun at ramme noget af publikummet, da vi alle er individer og opfatter verdenen forskelligt. Som følge af det kan der i mange situationer kræves at tage kreative midler i brug, for at nå hele sit publikum med sine budskaber. Lyder det spændende og inspirerende, så besøg hjemmesiden for Institut for Personaleudvikling.

Læs mere kreativ og autentisk ledelseskommunikation her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author