Krisehåndtering handler om kommunikation!

En krise kan tage mange former: fra en vred og truende patient til en patient med smittefare eller en pressehistorie, der skaber kaos. Men selvom kriserne kan være forskellige, så påvirker de alle arbejdspladsen, og derfor er det vigtigt, at man lærer at håndtere kriserne på en konstruktiv måde – især i sundhedsvæsenet hvor man lever af at tage sig af borgere.

Den sundhedsprofessionelle bør tilegne sig kommunikative kompetencer, så det bliver muligt at yde den nødvendige omsorg til en kriseramt borger, kommunikationen til omverdenen og ikke mindst internt i organisationen hvis det kræves. Lær mere omkring hvordan du bedst håndterer kriser i sundhedssektoren når PUK Healthcare inviterer til ’Krisekommunikation for sundhedspersonale’ i foråret 2015.

Deltagerpris: kr. 2.999 (normalpris kr. 3.800). Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000 ex. moms (spar kr. 9.000).

Anfør rabatkoden ‘HR-KRISEKOM.’ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til puk@puk.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author