Lær at inddrage psykologiens værktøjer i dit erhvervsliv med en MasterClass i Psykologi fra Probana

Få en grundig indføring i psykologiens verden med en MasterClass i Psykologi, og få indsigt i menneskets adfærd, personlighed og følelser – Viden, der med stor fordel kan og bør blive inddraget i erhvervslivet. Uddannelsen tilbyder, med afsæt i nogle af de herskende teorier om identitetsudvikling og kommunikation, viden og redskaber fra psykologiens verden, og bl.a. dybdegående indsigt i hvordan mennesket tænker, lærer og handler. Du får dermed de nødvendige værktøjer til at kunne lede og motivere dine medarbejdere, og samtidigt drive og udvikle en virksomhed positivt fremad.

Uddannelsen er baseret på e-learning, og kombineres med seks kursusdage i enten Århus eller København. Efter hvert modul skal der afleveres en case, og herefter afsluttes uddannelsen med en endelig eksamen. Ved at kombinere online og offline læring, har vi skabt et fleksibelt uddannelsesforløb, der sikrer, at du kan tilrettelægge uddannelsen efter dine behov – uden at gå på kompromis med hverken arbejds- eller privatliv.

​UDDANNELSEN BESTÅR AF FØLGENDE MODULER
Modul 1 – Projektlederens DNA
Modul 2 – Projektledelse og teambuilding
Modul 3 – Projektledelse og –kommunikation
Modul 4 – IPMA – Projektledelse
Modul 5 – Resultatorienteret projektledelse
Modul 6 – Lean projektledelse

OPSTART
januar / marts / maj / august / oktober / november

DELTAGERGEBYR
Deltagergebyret er kr. 35.000,- ex moms. Prisen inkluderer dybdegående undervisningsmateriale via e-learning, personligt feedback samt 6 kursusdage med forplejning. Tilmeld dig inden d.30. juli kl. 14.00 og spar kr. 10.000,- på din tilmelding, ved at anføre rabatkoden SOMMER2016 i kommentarfeltet.

Du kan læse meget mere om uddannelsen på www.probana.com/psy.asp.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig en af uddannelserne, er du velkommen til at kontakte os enten på mail probana@probana.com eller på tlf. 45 76 58 58.

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum
– Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author