Ledelse – Advokatbranchen bruger Mini MBAen

Den traditionelle advokatrolle er i kraftig forvandling. Advokatbranchen har problemer med mangel på ledelse. Dette sker bl.a. på grund af et stort generationsskifte i branchen, da mere end halvdelen af de nuværende advokater går på pension om 10-15 år.

Dette kulminerer med, at mange unge advokater ikke søger job i advokatbranchen. Måden at lede på i advokatbranchen går gennem teamwork, da ingen person alene har evnerne, indflydelsen og energien til at føre en advokatvirksomhed til succes uden hjælp fra andre. Det er indflydelsen fra moderne ledelsesprincipper, som er med til at ændre advokaternes roller og tit løses tværgående opgaver af personer uden juridisk uddannelse.

På Mini MBAen ser man udviklingen meget tydeligt. Dels, er der rekord mange advokater, som tager uddannelsen i år, og dels, så er mange advokatvirksomheder blevet mere være ydmyg over for hele ledelsesaspketet, bla. ved at lytte mere til deres medarbejdere og finde ud af, hvordan verden ser ud fra deres stol. – I dag er det ikke nok med en høj løn og faglige udfordringer. Advokaterne vil også have udvikling. Advokatbranchen er berømt og berygtet for arbejdsuger på 80-100 timer om ugen og manglende fokus på menneskelige og ledelsesmæssige egenskaber, men dette ændrer sig. Blandt andet har nogle advokatvirksomheder ansat en administrerende direktør, som ikke er jurist, og yderligere ansat en HR-direktør, ligesom samtlige større advokatkontorer i dag har HR-chefer.
Der mange eksempler på ledere, der ikke har fået folk med sig, simpelthen fordi, de ikke har gidet sætte sig ind i, hvordan medarbejdernes hverdag så ud. Og hos PROBANA bifalder vi udviklingen i advokatbranchen. Det er både de nye- og de erfarne advokater (både fra de små- og fra de helt store advokathuse), der benytter af Mini MBAen til at uddanne sig. Det blevet mere nødvendigt, at advokaterne nu også skaber produktudvikling og innovation. Dette er jo en anden historie, men her oplever underviserne på Mini MBAen også en stigende interesse fra de mange advokater, som deltager på uddannelsen.

Der starter løbende hold i det nye år – både i København og Aarhus.

Kampagnepris: kr. 25.000 ex. moms (normalpris kr. 35.000 ex. moms).

Anfør rabatkoden ‘PROBANA-DIP’ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag.

Har du spørgsmål til uddannelsen, vil vi være dig behjælpelig på tlf. 45 76 58 58 eller mail probana@probana.com

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author