Ledelse i det offentlige – Find din uddannelse her

Der er konstant forandringer og ændringer inden for ledelse i det offentlige. I kommunerne slås ledere med sparekrav og effektivisering, og de statslige institutioner forsøger at tilpasse sig nye arbejdsomgivelser og strukturer. Med en Mini MBA hos PROBANA ruster vi ledere i det offentlige til at klare disse udfordringer.

Ledelsesområdet er både som forskningsfelt og som arbejdsområde vokset kraftigt i betydning i det offentlige de senere år. Effektivitet er afgørende for de statslige institutioner og tillægges stigende betydning. Det gælder lige fra ledelse i det kommunale til ledere i statslige virksomheder, hvor resultaterne hænger tæt sammen med kvaliteten af medarbejdere og ledere.

Mini MBAen hos PROBANA gennemgår de væsentligste ledelsesområder, herunder personaleledelse, forandringsledelse, organisering og udviklende ledelse. Uddannelsen har det klare mål, at styrke både offentlige og erhvervslederes karriere, således at der bliver skabt resultater på baggrund af den tillagte viden.

Undervisningen er tilpasset både ledere i det private og offentlige ledere med en travl hverdag, hvorfor undervisningsmaterialet er online, og kursusdagene er frivillige at deltage på. Gennem platformen har kursister adgang til undervisningssider, biblioteker og linksider samt et online-dialogforum med eksperter og fagfolk. Tidsforbruget estimeres at tage omkring 20 timer om måneden eksl. kursusdage. Det er med andre ord ikke en efteruddannelse, som overbelaster karriere, familieliv eller virksomhedens økonomi.

MBAen giver et godt netværk. Det er igennem det rette netværk, at man laver de bedste aftaler, får indblik i ledelseshåndtering og kan være med til at forme sin egen karriere. På Mini MBAen, vil du møde andre ledere, du kan lade dig inspirere af og idéer til at håndtere ledelsesudfordringer, men det kan også være med til at åbne nye karrieremæssige døre. 8.300 ledere har allerede taget PROBANAs Mini MBA, hvilket har givet dem nye forbindelser i deres videre karriere.

Du bliver en bedre leder. Mange ser en MBA som en uddannelse, der kan booste CV’et. Dette er ikke forkert, men det vigtigste er dog, at du føler dig rustet til de udfordringer, du møder som leder. PROBANA har mere end 25 års erfaring i uddannelse, og med vores Mini MBA bliver du klædt på til at tage de rigtige ledelsesmæssige beslutninger. Læs med på http://minimba.dk

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum
– Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

trappe

Kommentarer

kommentarer

About The Author