Ledelser svigter medarbejdere

Når virksomheder gennemgår afskedigelsesrunder retter ledere primært opmærksomheden mod de afskedigede medarbejdere, mens de alt for ofte glemmer at tage hånd om de tilbageværende ansatte.

Afskedigelsesrunder kan være en krævende proces, der indebærer en række opgaver for at sikre en værdig og ordentlig afskedigelse af medarbejderne. En ny undersøgelse viser, at ledere i sådanne situationer overser behovet for at støtte de medarbejdere, som sidder tilbage i virksomheden.

»Jeg har ofte observeret, at lederne begraver sig i opgaver og beregninger efter en fyringsrunde. De siger, at de står til rådighed, hvis nogen har spørgsmål, men i realiteten gør de ingenting for at kommunikere med medarbejderne,« fastslår Susanne Teglkamp ifølge jobfinder.dk.

Derudover viser undersøgelsen, at ledelsens manglende opmærksomhed over for de tilbageværende medarbejdere kan påvirke andre medarbejderes trivsel og mistillid, hvilket får medarbejdere til at søge væk.

Med en MasterClass i Psykologi fra PROBANA Business School får deltagere grundig indsigt i menneskets adfærd, personlig og følelser, som man kan bruge direkte i sin karriere og på sin arbejdsplads.

Uddannelsen har fokus på kommunikation, personlig udvikling og samspil, og uddannelsesmaterialet trækker på landets dygtigste psykologer. Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her

Prisen for at deltage er kr. 25.000,- ex moms. Tilmeld dig uddannelsen via mail information@probana.com, telefon +45 45 76 58 58 eller online.

- Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author