Ledere bør have mere psykologisk indsigt

Nødvendigheden for og vigtigheden af psykologisk indsigt fra ledelsen bliver mere og mere efterspurgt og anerkendt på dagens arbejdsmarkedet. En ny undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø siger, at i virksomheder, hvor cheferne kan analysere og anerkende deres medarbejder, er langtidssygefraværet markant nedadgående. I Danmark har vi generelt utroligt gode kår på arbejdsmarkedet, hvor der både er plads til fritid og familie ved siden af jobbet. Men desværre ses der stadig usympatiske ledere, der med deres manglende psykologiske viden fører mange medarbejdere ud i mentale arbejdsskader. Heldigvis er der stadig flere ledere, der vælger at supplere deres uddannelsesmæssige baggrund med en uddannelse i psykologi som vores MasterClass i Psykologi (læs mere om uddannelsen her).

Vores MasterClass i Psykologi er en uddannelse, der giver dig en grundig indsigt i menneskets adfærd, personlighed og følelser. Uddannelsesforløbet er bygget op omkring seks moduler baseret på e-learning kombineret med seks frivillige kursusdage, der finder sted på Radisson hoteller i hele landet med grundig forplejning og service. Hvis du ønsker at vide mere om uddannelsens opbygning og moduler, kontakt os da på telefon +45 45 76 58 56 eller på mail info@probana.com.

Hvis du tilmelder dig i dag, onsdag d.11/01, kan du spare 10.000 kr., således at prisen kun bliver 15.000 kr. ex moms. Læs mere her

- Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author