Ledere uddanner sig inden for psykologi

Personlige egenskaber som for eksempel empati, integritet, troværdighed og tillid er egenskaber der er uundværlige – især hvis man har et personale- og ledelsesansvar. Organisationer er ikke længere noget i sig selv, men eksisterer i kraft af de mennesker der findes i den. Netop derfor, er evnen til at kommunikere, samarbejde og forstå konsekvensen af en bestemt adfærd afgørende for, at navigere rundt i komplekse omgivelser.

Gennem MasterClass i Psykologi sættes der fokus på at skabe fælles visioner, værdier, ambitioner og kultur på tværs af faglige og organisatoriske skel. Det handler blandt andet om, hvordan man kan lade det enkelte menneske være, så denne får mulighed for at sætte sin egne værdier og kompetencer i spil. Uddannelsen giver, med sin unikke kombination af traditionel psykologi, procesorienteret psykolog og den mere målbare psykologi et indblik i, hvordan ledere, medarbejdere og virksomhed kan vinde folks hjerter og sind på en etisk ansvarlig måde.

MasterClass i Psykologi er målrettet dig, der ønsker at få indblik i kombinationen mellem ledelse, kommunikation og psykologi. Undervisningen foregår på et højt kvalificeret niveau med landets dygtigste undervisere inden for psykologi. Uddannelsen præsenterer således, nogle yderst relevante emner for vor tids udfordringer inden for blandt andet personlighedsteori, kognition og indlæring, positiv psykologi samt arbejdspsykologi.

Tilmeld dig senest i morgen kl. 12.oo og få en specialrabat på kr. 10.000,- ex. moms pr. person. Ønsker du mere information eller har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 45 76 58 58 eller direkte på maria.skov@probana-kurser.dk

Læs mere om MasterClass i Psykologi her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author